Update rondom het Coronavirus en de behandelingen. 7 oktober 2020

Wendy van der Veer

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Wendy van der Veer - Team - FysioHellevoet

Wendy van der Veer

Acupuncturist

Direct contact

Na de HAVO heb ik bijna 14 jaar met heel veel plezier gewerkt als baliemedewerkster bij Postkantoren BV. Toen mijn toekomst daar onzeker werd vanwege alle kantoren die gesloten werden, heb ik besloten weer te gaan studeren. Mijn interesse heeft altijd gelegen bij de medische kant.

Tijdens mijn zwangerschap kwam ik in aanraking met acupunctuur en was meteen gefascineerd door de resultaten die het gaf en dit heeft mij doen besluiten om Traditionele Chinese Geneeswijzen (hieronder vallen acupunctuur, Chinese kruiden, guasha en cupping) te gaan studeren. Tijdens mijn studie ben ik van Waddinxveen naar Hellevoetsluis verhuisd. Na mijn verhuizing heb ik tot aan mijn afstuderen in de particuliere thuiszorg gewerkt. Tijdens mijn studie heb ik vele intensieve stages gelopen. Het hoogtepunt was de studiereis naar China waar we stage liepen in ziekenhuizen. Hier waren acupunctuur-afdelingen ingericht binnen de verschillende specialismen, zoals bijvoorbeeld voor reumatische aandoeningen en CVA. ’s Middags volgden we lessen van de professoren. De integratie van westerse en oosterse geneeswijzen binnen de ziekenhuizen lieten prachtige resultaten zien. Het werd dan ook mijn streven om bruggen te slaan tussen de verschillende disciplines.

Toen ik de kans kreeg om bij het team van Fysiopoll aan te sluiten heb ik deze dan ook meteen aangegrepen. De ontspannen, toegankelijke sfeer binnen de praktijk spreekt enorm aan. Onze manier van behandelen is een prima aanvulling op elkaar. Mijn specialismen zijn onder meer pijnklachten (van het bewegingsapparaat), gynaecologische klachten en ondersteuning bij chemotherapie en radiotherapie. In mijn vrije tijd probeer ik naast het uitbreiden van kennis ook dingen te ondernemen die ontspannen.

Diverse hobby’s maken dat ik me zelden hoef te vervelen. Verder ben ik dol op reizen, er staan nog diverse bestemmingen op de verlanglijst, ook volg ik een cursus Italiaans.

Tot ziens in de praktijk!

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: