Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Jordi Holierhoek

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Jordi Holierhoek - Team - FysioHellevoet

Jordi Holierhoek

Register Fysio- en Manueel Therapeut

BIG-nummer: 49911605704

Direct contact

Mijn naam is Jordi Holierhoek en oorspronkelijk kom ik uit Schiedam. In 2011 ben ik verhuisd naar Brielle, waar ik nu woonachtig ben met mijn vrouw en 2 zoontjes.

Ik was vroeger altijd al geïnteresseerd in biologie, bewegen, sporten en het menselijk lichaam en wilde vroeger dan ook gymleraar worden, maar dat veranderde uiteindelijk in dokter/arts. Na de middelbare school heb ik mij daarom in geschreven voor de opleiding geneeskunde, maar daarvoor werd ik uitgeloot. Vervolgens heb ik 3 jaar Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de Vrije universiteit, maar deze opleiding niet afgerond. In 2009 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school Rotterdam.

Van 2009 tot 2021 was ik werkzaam in Ridderkerk bij Bakker en Bouter Fysiotherapie. Een leuke praktijk met fijne collega’s en een goede naam. In 2014 ben ik afgestuurd als Master of Science van de opleiding Orthopedisch Manuele Therapie aan de Hoge school Utrecht. In de jaren erna heb ik mij verder gespecialiseerd in Dry Needling (extremiteiten en wervelkolom), chronische pijn (met name wervelkolom gerelateerd) en duizeligheid. Tevens hebt een cursus KT-kinesiotaping (K1 & K2) afgerond in 2015.

In de loop der jaren is mijn skill set behoorlijk ontwikkeld en heb ik het idee dat een combinatie van verschillende behandeltechnieken/interventies het meest effectief is. Door bij- en nascholing hoop ik dit nog verder te ontwikkelen. In de toekomst zou ik mij nog meer willen verdiepen (chronische) pijnklachten van de wervelkolom, fascietechnieken, dry needling en duizeligheid.

Ik heb altijd met plezier gewerkt in Ridderkerk, maar vanwege reistijd en files gesolliciteerd bij Fysiohellevoet, een prachtige praktijk met een leuk, hecht team. Ik hoop zo meer tijd over te houden voor mijn gezin en sporten. In mijn vrije tijd probeer ik regelmatig hard te lopen, fitnessen en te mountainbiken.

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: