Update rondom het Coronavirus en de behandelingen. 7 oktober 2020

Tim Tiel

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Tim Tiel - Team - FysioHellevoet

Tim Tiel

Register Fysio- en Manueel Therapeut

BIG-nummer: 79055867704

Direct contact

Na mijn Havo te hebben afgerond ben ik in 1997 gestart met de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam, waar ik in 2001 ben afgestudeerd. Het leek me toen verstandig om een paar jaar ervaring op te doen en daarna een vervolgopleiding te starten. Uiteindelijk ben ik in 2007 gestart met de Master Manuele-Therapie bij de Transfergroep te Rotterdam waar ik in 2009 ben afgestudeerd.

Tijdens mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik drie maanden stage gelopen bij FysioPoll. Ik heb het die drie maanden uitstekend naar mijn zin gehad. Na het afronden van de opleiding heb ik er regelmatig over gedacht om contact op te nemen, maar om de een of andere reden kwam het er maar niet van. Totdat er met mij contact werd opgenomen met de vraag of ik het team wilde komen versterken! Sindsdien werk ik met veel plezier bij FysioHellevoet.

De keuze voor de fysiotherapie heb ik op een laat moment gemaakt. Ik heb van jongs af aan al geweten dat ik met mensen wilde werken. Ergens achter een bureau eindigen en de hele dag met papierwerk bezig zijn wilde ik zeker niet. Na daar met een mentor op school over gesproken te hebben kwam hij met de vraag of fysiotherapie niet iets voor mij was. Nadat ik er het een en ander over gelezen had, kon ik vervolgens die vraag beantwoorden met een volmondig: JA! Ik vind het fijn om met mensen te kunnen praten over hun gezondheidsproblemen en ze te helpen die problemen op te lossen. Elke cliënt die langs komt zie ik weer als een uitdaging.

Ik wil graag mijn kennis over hoofdpijn gerelateerde klachten verder uitbreiden, zodat ik cliënten met die klachten nog beter kan helpen. Ik streef er naar om me in de regio te profileren als specialist op het gebied van hoofdpijn gerelateerde klachten.

Naast mijn werk hou ik ervan om met mijn vrouw en onze drie dochters lekker te wandelen in het bos. Ook ga ik graag squashen en zo af en toe lukt het om een weekje te gaan snowboarden (wat ik het liefst nog veel vaker zou willen doen). Sinds kort ben ik ook begonnen met hardlopen.

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: