Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Savienna Disser

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Savienna Disser - Team - FysioHellevoet

Savienna Disser

Registerfysiotherapeut

BIG-nummer: 79926298704

Direct contact

Sinds het behalen van mijn Hbo-diploma in september 2019 ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij FysioHellevoet.

Mijn eerste stage liep ik bij FysioHellevoet in 2016. Na mijn stage ben ik bij deze gezellige en succesvolle praktijk blijven werken als assistent-fysiotherapeut, waardoor ik inmiddels al redelijk wat ervaring heb opgedaan.
Hoe zou jij jezelf omschrijven?Ik ben een empathisch, spontaan en lief persoon die veel reflecteert op haar eigen werk en doen en laten. Dit maakt dat ik kritisch ben op mijzelf en houdt mij alert in mijn werk en zorgt ervoor dat ik altijd wil verbeteren in wat ik doe. Zo kan ik mensen nog beter helpen, zowel als fysiotherapeut en als mens.Ik vind het belangrijk om op de hoogte te blijven over de meest effectieve behandelmethodes en patroonherkenning binnen de fysiotherapie.Wat mij het meest interesseert in mijn vak is dat ik iets positiefs kan brengen en een mens kan helpen met het oplossen van zijn of haar gezondheidsprobleem.Daarnaast wil ik mijzelf blijven ontwikkelen en blijven leren, wat als fysiotherapeut natuurlijk van groot belang is.
Waar zie jij jezelf over tien jaar?Over tien jaar ben ik werkzaam als master fysiotherapeut en heb ik vele cursussen achter de rug over verschillende onderwerpen. Ik werk dan nog altijd met veel plezier en passie bij FysioHellevoet en zal mijn steentje bijdragen in het verder ontwikkelen van de praktijk. Mogelijk draag ik bij aan innovatie en een originele ontwikkeling met in achtneming het belangrijkste waar alles om draait: “de hulpvraag van mijn cliënten”

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: