Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Robert Poll

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Robert Poll - Team - FysioHellevoet

Robert Poll

Register Fysiotherapeut

BIG-nummer: 89034730404

Direct contact

Der Weg ist das Ziel (o.a. Confucius)

Mijn lijfspreuk.

Als fysiotherapeut is het een voorrecht om mee te mogen maken dat je in 1980 start als eenmanszaak en nu in een grote praktijk werkt met veel specialisaties.

Alle opleidingen die ik gevolgd heb, waaronder sportfysiotherapie, manuele therapie volgens Kaltenborn en sportpodologie, zijn bewust gekozen om mijn passie te verwezenlijken. Niets is mooier dan van je werk je hobby te maken of andersom. Mijn passie is om patiënten te begeleiden/coachen naar hun doel of wens.

Specialisatie

In mijn beginjaren was ik actief bij de sport betrokken met als gevolg veel ervaring in de orthopedische aandoeningen.

Sinds beginjaren ’90 is naast algemeen fysiotherapeut de voetproblematiek mijn specialisatie. Hardlopers en sporters zijn gebaat bij deskundig specialistisch onderzoek en advies. Samenwerking met Podotherapie RondOm op onze locatie biedt de mogelijkheid van de totaalbehandeling van de geblesseerde sporter. Daarbij ook de mogelijkheid om een echo of (sport-)inlegzolen te laten maken.

Inmiddels heb ik de leeftijd bereikt dat de spelers van toen nu met hun geblesseerde kinderen naar de praktijk komen.

Attitude

Als professional wordt je geacht de weg uit te stippelen die de patiënt moet bewandelen om tot zijn doel te komen. Je neemt de leiding over het proces, gericht op samenwerking en met zelfverantwoordelijk gedrag van de patiënt.

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: