Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Remy Boulassouak

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Remy Boulassouak - Team - FysioHellevoet

Remy Boulassouak

Registerfysiotherapeut

BIG-nummer: 09926259404

Direct contact

Mijn naam is Remy Boulassouak en sinds 2019 ben ik werkzaam bij Fysio Hellevoet.

Ik heb mijn eindstage hier met veel plezier bij Harry Kok gelopen en ben ondertussen gewend aan de werkwijze, de collega's en de patiënten in de praktijk. Toen mij werd gevraagd om het FysioHellevoet team te versterken was dat voor mij geen moeilijke keuze.

Tijdens mijn werk probeer ik mensen met gezondheidsproblemen op een uitdagende manier weer in beweging te krijgen. Naast behandelingen op de bank, zullen er ook oefeningen voor thuis of in de oefenzaal voorbij komen. Hierdoor creëert de patiënt meer zelfredzaamheid en kan hij ervoor zorgen de klachten beter onder controle te krijgen. Wanneer de klachten terug dreigen te komen kan de patiënt op een actieve manier proberen dit te herstellen.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden. Daarnaast ben ik soms in de sportschool te vinden, ben ik verzorger bij een voetbalclub en speel ik gitaar. Op zaterdagochtend geef ik leiding aan een scoutinggroep voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar. Het is een leuke uitdaging om kinderen van deze leeftijdsgroep iets te leren en aan het bewegen te krijgen. Dit fanatisme probeer ik ook te vertalen naar de fysiotherapiepraktijk.

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: