Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Nancy Fok-Arendshorst

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Nancy Fok-Arendshorst - Team - FysioHellevoet

Nancy Fok-Arendshorst

Register Fysiotherapeut

BIG-nummer: 099103868

Direct contact

Ik woon met mijn man en paarden in het Brabantse Chaam. Toen ik in 2008 ben afgestudeerd als fysiotherapeut ben ik gelijk gaan werken bij FysioHellevoet (toen nog FysioPoll geheten) Ik heb tijdens mijn studie stage gelopen bij deze praktijk en dat was mij goed bevallen. Ik ben dan ook heel blij om binnen dit team te kunnen werken.

Ondanks dat ik ondertussen een flink eind weg ben gaan wonen, kom ik nog steeds met veel plezier naar Hellevoetsluis rijden. Een goede werksetting en werksfeer zijn tenslotte iets wat je niet snel nog ergens anders vind! Mijn interesse binnen het vakgebied is groot. Eigenlijk ligt mijn passie gewoon bij het helpen van mensen. Het maakt mij dus niet uit met welke hulpvraag iemand komt. Als ik diegene maar met een goed gevoel de deur uit kan laten gaan. Dit maakte het voor mij dus moeilijk om een keuze te maken in een specialisatie.

Ik wil namelijk patiënten van elke leeftijd, aard van de klacht en de locatie kunnen helpen. Toch heb ik in 2017 de specialisatie ”Hand - en Polsklachten” succesvol afgerond in het Erasmus MC. Ik mag mij hierdoor Register Handtherapeut noemen. Dit houdt in dat ik op het gebied van hand en pols klachten een stuk meer kennis heb dan een algemeen fysiotherapeut. Deze specialisatie is een leuke aanvulling want probeer maar is een dag door te komen zonder je handen te gebruiken…nou…dat lukt niet! Dankbaarheid van mijn patiënten is iets wat ik met deze kennis zeker voor elkaar kan krijgen en wat mij dan ook weer een goed gevoel geeft!

Voor de toekomst wil ik vooral doorgaan met het helpen van mensen en mijn kennis zo breed mogelijk houden met net een beetje extra op hand en pols problematiek. Ik hoop u snel te zien op onze schitterende praktijk!

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: