Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Grace de Boer-Lemmers

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Grace de Boer-Lemmers - Team - FysioHellevoet

Grace de Boer-Lemmers

Register Fysio-, Oedeem- en Oncologische Fysiotherapeut

BIG-nummer: 09034332004

Direct contact

Ik ben sinds 1990 fysiotherapeut. De eerste 3 jaar van mijn loopbaan heb ik gewerkt in een neurologische kliniek in Bad Laasphe (Duitsland). Ik behandelde daar mensen met MS en de ziekte van Parkinson. Maar mijn toekomst lag in Nederland…

Ik ben gaan werken in een verpleeghuis in Rotterdam. Ook voor oudere mensen is het belangrijk om actief en in beweging te blijven en ik vond het fijn om daar wat in te kunnen betekenen. Na het afronden van de opleiding Oedeemfysiotherapie wilde ik graag mensen gaan behandelen die oedeemklachten hebben als gevolg van kanker. Ik besloot het roer om te gooien en te gaan werken in een praktijk, iets wat ik tot die tijd nooit wilde.

In 2008 heb ik de kans gekregen om mijn praktijk te starten binnen FysioHellevoet, toen nog FysioPoll. Daar heb ik nooit spijt van gekregen. Het is een prachtige werkplek met fijne collega’s die elkaar stimuleren om steeds beter te worden in je vak! Blijven leren is iets wat ik graag doe. In 2011 ben ik geregistreerd Oncologiefysiotherapeut geworden. En door het volgen van cursussen en actief te zijn in netwerken blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van mijn specialisatie oedeem en oncologie fysiotherapie.

Het werk geeft mij heel veel voldoening. Ik kijk graag naar de totale mens en als oedeem- en oncologiefysiotherapeut doe ik niet anders. Mijn patiënten zijn vaak positief en willen graag weer vooruit na alles wat zij meegemaakt hebben. Ik vind het fijn om op hun pad een stukje mee te lopen en zo bij te dragen aan een grotere kwaliteit van leven! Kijk ook eens naar onze website www.hoof-fysio.nl.

Opleiding

  • Internationale Academie voor Fysiotherapie in Utrecht
  • Diverse cursussen neurologie en ouderenzorg
  • Manuele Lymfedrainage volgens de methode Vodder
  • Modulaire Opleiding Oncologie Fysiotherapie in Breda
Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: