Update rondom het Coronavirus en de behandelingen. 7 oktober 2020

Gabriella Danen-Donnina

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Gabriella Danen-Donnina - Team - FysioHellevoet

Gabriella Danen-Donnina

Register Fysiotherapeut

BIG-nummer: 79055838604

Direct contact

Opleiding

  • HAVO
  • Fysiotherapie
  • Kinderfysiotherapie

Ik ben Gabriella Danen – Donnina, getrouwd met Roger en mama van Duke en Teddie.

In 2001 afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Rotterdam. Daarna heb ik kort in het ziekenhuis gewerkt maar al snel ben ik bij Fysiopoll, nu Fysiohellevoet, gaan werken. Hier werk ik inmiddels alweer bijna 20 jaar met veel plezier, eerst fulltime maar sinds ik moeder ben geworden nog 3 dagen per week op maandag, dinsdag en donderdag.

Sinds 2014 ben ik aangesloten bij Claudicationet en behandel ik in samenwerking met de huisartsen en vaatchirurgen ook mensen met zogenaamde etalagebenen. In eerste instantie werden mensen met een vernauwing in de vaten van de buik of benen die problemen kregen met lopen vaak gedotterd maar steeds vaker worden ze eerst naar de fysiotherapeut gestuurd voor intensieve looptraining. Dit houdt in dat ik samen met de mensen ga proberen om hun pijnvrije loopafstand te vergroten door training van het lopen zelf, maar ook werken we aan het verbeteren van de algemene conditie, kracht en het looppatroon zelf. Met zeer goede resultaten tot verbetering van wel 300% of meer.

Daarnaast heb ik de opleiding voor COPD en Astma afgerond en ben ik bezig om mezelf verder te specialiseren in revalidatie bij chronische hartklachten.

U kunt me dan ook vaak in de oefenzaal vinden waar ik met mensen aan het oefenen en revalideren ben.

Mijn passie in mijn werk is het werken met mensen. Ik vind het leuk om met mensen te werken en het geeft me een goed gevoel als ik samen met de mensen een oplossing vind voor hun gezondheidsprobleem. Ieder mens is anders en vraagt een andere aanpak om van hun gezondheidsprobleem af te komen. Dit is een uitdaging die ik iedere keer weer leuk vind om aan te gaan.

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: