Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Edwin Verschoof

Neem contact op!

Tel: (0181) 318243
E-mail: info@fysiohellevoet.nl

Edwin Verschoof - Team - FysioHellevoet

Edwin Verschoof

Register Fysio- en Manueel Therapeut

BIG-nummer: 99046031904

Direct contact

Hallo, mijn naam is Edwin Verschoof en ik ben als fysio/manueel therapeut werkzaam bij FysioHellevoet. Sinds 2008 ben ik toegetreden tot de maatschap. Ik woon samen met mijn vrouw Lisette en onze twee dochtertjes Indy en Jade in Barendrecht. Mijn kinderen hockeyen dus ik ben ook met veel plezier op de sportvelden te vinden.

Na bestuurlijke ervaring te hebben opgedaan binnen de Landelijke Fysiotherapie heb ik steeds meer lol gekregen in het ondernemen in de zorg. Ontwikkelen van nieuwe ideeën en het verbeteren van de kwaliteit van de fysiotherapeutische behandeling heeft altijd mijn aandacht.

De fysiotherapie en de manuele therapie veranderen snel. Veel wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan om zo efficiënt mogelijk cliënten te helpen bij het oplossen van de fysieke problemen. Mijn uitdaging ligt in het vertalen van wetenschappelijk onderzoek naar de praktijk zonder dat de mens achter de klacht vergeten wordt.

In 2012 heb ik mijn masteropleiding afgerond voor manuele therapie. Binnen mijn specialisatie als manueel therapeut zie ik veel mensen met rug-, nek-, schouder- en heupklachten. Door zeer lokaal onderzoek te doen en door gebruik te maken van manipulatieve technieken, kan ik specifieke bewegingsbeperkingen snel verhelpen. De cliënt merkt dit doordat direct beter bewogen kan worden met veelal duidelijk minder pijn. Dit als voorwaarde om te kunnen starten met oefentherapie.

Het leuke van mijn werk vind ik het werken in teamverband. Iedereen heeft zo zijn eigen specialisaties, zodat de patiënt de best mogelijke behandeling kan krijgen. In het onderstaande filmpje kunt u zien wat ik doe als fysio/manueeltherapeut.

Terug naar het team

Onze Partners:

Aangesloten bij: