Update rondom het Coronavirus en de behandelingen.

Anders Actief

Anders Actief - FysioHellevoet

Wat is Anders Actief?

Bij Anders Actief worden bewegingslessen gegeven voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte. U traint er in een groep binnen uw eigen fysieke mogelijkheden. Gezamenlijk sporten vergroot lenigheid, kracht, balans, coördinatie, maar ook uw sociale en maatschappelijke contacten.

In Hellevoetsluis is een project voor mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte om aangepast te kunnen sporten en bewegen in samenwerking met FysioHellevoet.

Mensen met een lichamelijke beperking en/of chronische ziekte de mogelijkheid bieden te bewegen op hun eigen niveau, met de juiste apparatuur en onder deskundige leiding van een ervaren fysiotherapeut. Deze wordt bijgestaan door een team van deskundige vrijwilligers. De groepsbewegingstherapie wordt, afhankelijk van uw polis, door uw ziektekostenverzekeraar vergoed.

De eigen bijdrage is € 2 per keer (inclusief gebruik fitnessapparatuur). Een 10-rittenkaart is verkrijgbaar à € 20. Dit bedrag is bestemd voor het gebruik van buurtcentrum "De Klinker".

Een kopje koffie/thee kost slechts € 0,85. Een frisdrankje € 1,10.

Voor een ondersteuning van sportactiviteiten kunt u, indien u er voor in aanmerking komt, een beroep doen op het sport- en cultuurfonds van de gemeente Hellevoetsluis. Kijk bij bijzondere bijstand van Sociale zaken op het Gemeenteloket.

Waar:

In buurtcentrum "De Klinker"
Bolwerk 48
3221 VJ Hellevoetsluis
telefoon: 0181 312414
telefoon secretariaat: 0181 314466
telefoon secretariaat Anders Actief: 0181 316496

Onze Partners:

Aangesloten bij: